Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 maart 2021

Verbouwde Etos Maxis Muiden heropent 31 maart

Etos in winkelcentrum Maxis in Muiden wordt momenteel flink verbouwd. De winkel krijgt het allernieuwste concept. Het wordt een eigentijds en overzichtelijk geheel, waar klanten keuze hebben uit een groot assortiment. Ook kun je er de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. De vernieuwde Etos opent op woensdag 31 maart om 9.30 uur. Dit meldt Etos in een persbericht aan Carealiy.

“Onze Etos wordt prachtig, lekker ruim van opzet en met een moderne inrichting. Toch heeft de winkel tegelijk een warme uitstraling. Dat komt omdat we interieurkleuren als poederroze en lichtgroen gebruiken”, aldus winkelmanager Laura Benschop.

Advies
De verbouwde winkel is overzichtelijk ingericht; klanten kunnen snel en goed het totale assortiment overzien. Er is een ruime beauty- en geurenafdeling met keuze uit veel verschillende merken en waar overal tips voor een compleet andere look hangen. Laura Benschop: “Natuurlijk geven wij hierover graag vrijblijvend advies. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze speciaal daartoe opgeleide medewerkers veel vertellen. Wat je vraag ook is, we helpen je verder!” Je kunt bij Etos Maxis Muiden terecht voor beauty- en gezondheidsproducten, luxe geuren en van alles voor de baby. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. “Bovendien hebben we de leukste cadeautjes die we uiteraard ook mooi inpakken.”


Deel dit bericht:


Careality