Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 maart 2021

Stichting Pharmacon: Vanaf 1 april inzages op examenlocaties mogelijk 

Vanaf 1 april 2021 biedt Pharmacon alle examenkandidaten de gelegenheid om het examen dat zij hebben gemaakt, in te zien op al onze examenlocaties in het land. Voorheen kon dit alleen op ons kantoor in Maarssen, maar vanaf 1 april kunnen de kandidaten dichter bij huis terecht. De mogelijkheid tot inzage op het Pharmacon-kantoor in Maarssen vervalt per 1 juni 2021. Wie nog vóór deze datum een inzage op ons kantoor in Maarssen wenst, kan een aanvraag sturen via examens@pharmacon.nl. Dit meldt Pharmacon in hun nieuwsbrief aan Careality.

Als examenkandidaten zijn gezakt, kan het bekijken van het gemaakte examen inzicht geven in de onderwerpen waaraan ze voor een volgend examen nog aandacht moeten besteden. Kandidaten kunnen een inzage boeken via www.pharmacon.nl. Ze kiezen daar een examenlocatie, datum en tijd die hen uitkomt en boeken een inzage. Houd er rekening mee dat er minimaal een week moet zitten tussen het boeken van de inzage en de datum van inzage. De kosten voor een inzage zijn € 28,50 incl BTW.

(Foto streamer: archief Careality)


Deel dit bericht:


Careality