Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 maart 2021

Etos Brusselse Poort Maastricht vernieuwd

Sinds 17 maart wordt de Etos in winkelcentrum Brusselse Poort flink verbouwd. De Maastrichtse winkel krijgt een volledig nieuw interieur en een ruimere indeling. Ook kun je straks de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. De vernieuwde Etos opent op vrijdag 2 april om 9.00 uur. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Het winkelcentrum Brusselse Poort wordt momenteel gerenoveerd. “Er is gelukkig weinig overlast, maar toch is het natuurlijk minder prettig voor klanten”, vertelt winkelmanager Jolanda Smeets. “Ik ben onder de indruk van het geduld en het begrip dat klanten hebben. Zij leven met ons mee en tonen zich betrokken met onze winkel. Dat vind ik echt hartverwarmend.”

Advies
Etos Brusselse Poort heeft een frisse, eigentijdse uitstraling en is ruim en overzichtelijk opgezet. Opvallend is de beautyafdeling met keuze uit een groot aantal merken. Bovendien zie je overal handige tips over nieuwe stijlen. De winkel biedt tevens een groot assortiment gezondheidsproducten, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Klanten vinden er onder andere vitamines, supplementen, pijnstillers en allerlei benodigdheden voor wondverzorging. De medewerkers zijn gediplomeerd en geven graag advies over beauty en gezondheidsproducten. “Wat je vraag ook is, we helpen je verder!”

Al jaren
Al vanaf 1993 zit Etos in Brusselse Poort. “We hebben het naar onze zin. Het winkelcentrum is prettig en veel klanten komen al jaren bij ons. Mijn medewerkers en ik kijken reikhalzend uit naar de opening. Op vrijdag 2 april staan we vanaf 9:00 uur klaar om klanten te verwelkomen in onze prachtige, nieuwe Etos,” aldus de winkelmanager.

Foto: V.l.n.r. Jolanda Smeets, Alexandra Martens

(Eigen foto Etos Brusselse Poort – Maastricht)

 

 


Deel dit bericht:


Careality