Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 april 2021

Lavera naturkosmetik, natuurlijke ingrediënten met een zuiverende werking

Natuurlijk salicylzuur opent verstopte poriën waardoor overtollig talg en vuil van de huid kan worden ontdaan. Door een peeling te gebruiken met daarin natuurlijk salicylzuur, wordt het eigen herstel van de huid gestimuleerd. De reinigende eigenschappen van biologische munt hebben een zuiverende werking op de huid. Tegelijkertijd verfrist en koelt het de huid. Wat een ware zegen is voor de rode huid.

Onze nieuwe formules combineren deze twee effectieve natuurlijke ingrediënten in de Lavera Pure Beauty-formules:

  • Reinigt de huid
  • Vermindert onzuiverheden
  • Matteert de huid en vermindert glans
  • Voor een egale teint

De Pure Beauty-lijn is Natrue gecertificeerd, vrij van synthetische ingrediënten en microplastics, en is veganistisch. In vier stappen naar een zuiverdere huid.

Pure Beauty 3in1 reiniger – peeling – masker
Dit multitalent is op drie manieren inzetbaar: als reiniger, als peeling en als masker. Het reinigt tot diep in de poriën en reguleert talg. De natuurlijke scrubdeeltjes zijn parels gemaakt van jojobawas. Deze werken exfoliërend en zijn biologisch afbreekbaar.

Adviesprijs 125 ml: € 7,49

Pure Beauty gezichtstoner
De gezichtstoner gebruik je dagelijks om een vettige glans van de huid te verminderen en je huid voor te bereiden op de verzorgingsproducten.

Adviesprijs 200 ml: € 8,99

Pure Beauty poriënverfijnende fluïde
Na het reinigen van de huid breng je de fluïde aan voor een matte teint, die de huid perfect voorbereid op het aanbrengen van make-up.

Adviesprijs 50 ml: € 11,99

Pure Beauty Anti-spot Gel
De Anti-spot gel biedt directe hulp bij puistjes. De kleine tube neem je gemakkelijk mee onderweg, en is je beste vriend als je plots last hebt van huidonzuiverheden.

Adviesprijs 15 ml: € 7,49

Ook bij de PURE BEAUTY-lijn is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. De verpakkingen zijn gemaakt van zoveel mogelijk gerecycled materiaal:

De fles van de gezichtstoner is gemaakt van 100% gerecycled plastic, de 3in1 tube is gemaakt van 67% gerecycled plastic en de Anti-spot gel-tube is gemaakt van 57% gerecycled plastic. De kartonnen verpakking is gemaakt van 100% gerecyclede vezels.

www.hollandpharma.nl

 


Deel dit bericht:


Careality