Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 april 2021

Kneipp introduceert Cooling voetbadkristallen en Hydro voetcrème

Deze zomer kun je je voeten een frisse hydro kick geven! Namelijk met twee nieuwe Kneipp voetproducten met een hydraterend én verkoelend effect. Zo bericht Kneipp aan Careality.

Ten eerste de Cooling voetbadkristallen. Hiermee neem je een verfrissend voetbad waar jij en je voeten helemaal van opknappen. Ten tweede een heerlijke Hydro voetcrème met frisse menthol voor een langdurig verkoelend effect en goede verzorging van je voeten.

De aquatische geur van deze twee nieuwe voetproducten is als een verkwikkende zomerbries. Ze zijn vanaf eind april verkrijgbaar op www.kneipp.com en bij de bekende Kneipp verkooppunten.

Kneipp® Cooling voetbadkristallen
Verfris je voeten en voel het aangename verkoelende effect van een voetbad met o.a. het natuurlijke ingrediënt menthol. De extracten van aloë vera en watermunt reinigen mild, vitaliseren en neutraliseren voor frisse en goed verzorgde voeten. Adviesprijs: € 9,99 (600 gr).

Kneipp® Hydro voetcrème
Kneipp® Hydro voetcrème met aloë vera, watermunt en natuurlijk verkoelende menthol trekt snel in en verfrist onmiddellijk vermoeide voeten en benen. Dankzij het verkoelende en intensief hydraterende effect, voelt de huid glad, fris en gerevitaliseerd aan. Masseer zachtjes in op de voeten en voel je verfrist en verkwikt. Adviesprijs: € 8,49 (75 ml). (…)


Deel dit bericht:


Careality