Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 mei 2021

Kneipp bestaat 130 jaar

Kneipp® is jarig. Dit jaar bestaat het natuurlijke verwen- en feelgood merk Kneipp 130 jaar. In 1891 heeft de man waarbij het allemaal begon, Sebastian Kneipp, het merk zelf opgericht. Op 17 mei a.s. is het ook precies 200 jaar geleden dat deze Duitse pastoor en gezondheidspionier is geboren. Een dubbel jubileum dus. Zo meldt Kneipp in een persbericht aan Careality.

Sebastian Kneipp
Sebastian Kneipp is in Duitsland heel bekend vanwege zijn effectieve waterkuren die nog steeds in veel spa’s worden toegepast. Hij heeft honderden mensen belangeloos geholpen met het oplossen van hun gezondheidsproblemen. Ook heeft hij diverse boeken geschreven zoals ‘Meine Wasserkur’ (Mijn waterkuur) met tips die ook in deze tijd nog steeds actueel en effectief zijn (b.v. koude douches). 2021 is een mooi jaar om zijn prestaties te vieren en het feit dat we nog steeds van zijn producten kunnen genieten.

Sebastian Kneipp richtte in 1891 het merk ‘Kneipp’ op, samen met zijn vriend de apotheker Leonhard Oberhäußer. Sebastian Kneipp wilde hiermee de continuïteit van zijn jarenlange onderzoek en kennis waarborgen en gaf Oberhäußer het recht om farmaceutische en cosmetische producten te ontwikkelen en te distribueren met de naam en afbeelding van Sebastian Kneipp, wereldwijd. (…)


Deel dit bericht:


Careality