Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 mei 2021

Valk Solutions neemt Countr over

Valk Solutions, aanbieder van cloudgebaseerde, omnichannel retail commerce en ERP in de Benelux en Duitsland, heeft Countr overgenomen, een internationale POS oplossing voor retail, hospitality en openbaar vervoer. Met deze overname verbreedt Valk Solutions haar portfolio in nieuwe markten, zowel lokaal als over de grens. Dit meldt Valk Solutions aan Careality.

Breed aanbod van diensten
Countr biedt een breed scala van cloudgebaseerde diensten onder andere voor horeca toepassingen, inclusief keuken- en tafel-management, handhelds voor tafelbediening en voorraadbeheer. Gedurende de lockdowns heeft Countr features toegevoegd zodat gasten ook zelf kunnen bestellen, zowel aan tafel als om mee te nemen, plus afhaal- en bezorgdiensten (click & collect en click & ship-from-store). In al haar verzorgingsgebieden worden de lokale munteenheden en belastingstelsels ondersteund. Countr is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Ijslands en Noors. De combinatie van Countr met de schaalgrootte en ervaring van Valk Solutions maakt versnelde uitrol in nieuwe markten mogelijk. (…)


Deel dit bericht:


Careality