Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 mei 2021

XT luis, preventieve spray tegen hoofdluis

XT luis Protect & Go is een preventieve spray tegen hoofdluis, vol verzorgende ingrediënten die meteen zorgen voor een goed e doorkambaarheid van de haren. Het is makkelijk in gebruik; na het wassen van het haar, even sprayen en klaar. Dit schrijft XT luis in een persbericht aan Careality.

Door minimaal 2 maal per week de haren in te sprayen met XT luis Protect & Go wordt hoofdluisbesmetting voorkomen. De spray is vegan, huidvriendelijk, op waterbasis en heeft een anti-klit formule. De actieve werkstof, Activdiol, geeft luizen geen kans.

XT LUIS
XT luis is dé expert op het gebied van hoofdluis. Voorkomen en behandelen op een effectieve en gebruiksvriendelijke wijze! Bestseller XT luis Once doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten.
De werkzame stof is Dimeticon. Dimeticon is veilig in gebruik en werkt niet resistentie bevorderend. Daarnaast bevat het Penetrol dat ervoor zorgt dat Dimeticon in de eitjes kan doordringen om ze te doden.

Met deze twee producten is hoofdluis gemakkelijk te voorkomen en te behandelen.

XT luis is te koop bij onder andere KRUIDVAT en ETOS.

Advies verkoopprijs Protect & Go € 17,07.

www.xtluis.nl


Deel dit bericht:


Careality