Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 mei 2021

Boek: Clean mind, clean body. In 28 dagen naar een schoon lichaam en heldere geest

Tara Stiles, met fans en volgers over de hele wereld, deelt haar vierweekse detox-methode om ieders leven aanzienlijk te verbeteren. Dit is geen gewone detox van het lichaam, het is ook een reiniging van geest en ziel. Zo schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

In 28 dagen veranderen dagelijkse routines en gewoontes. Deze praktische detox is niet moeilijk en kan door iedereen thuis worden gedaan. Een unieke resetknop, een ervaring in mentale en fysieke selfcare.

Tara helpt met haar detox iedereen met een druk leven die zoekt naar een betere manier om alles gedaan te krijgen en gedurende dat proces zich beter te voelen.

Tara Stiles bewandelt al jaren haar eigen weg als het om een gezonde levensstijl gaat en moedigt haar lezers aan hetzelfde te doen. Ze ontwikkelde Strala Yoga, een vorm van yoga die inspiratie ontleent aan tai chi en traditionele Japanse en Chinese geneeskunde. The New York Times noemde haar een ‘yoga-rebel’. Ook in Nederland is zij zeer populair.

Clean mind, clean body | In 28 dagen naar een schoon lichaam en een heldere geest |
Tara Stiles | 9789021584256 | € 20,99 | 31 augustus 2021


Deel dit bericht:


Careality