Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 juni 2021

Kruidvat warmt Nederland op voor EK voetbal met speciaal Oranje-lied van André Hazes

‘Wij zijn Oranje’. Dat is de naam van het aanstekelijke lied waarmee André Hazes aan de vooravond van het EK Voetbal het Nederlands elftal een hart onder de riem steekt. Het oranjelied is vanaf vandaag te horen in de nieuwe commercial van Kruidvat op televisie en via online media. Naast het oranjelied presenteert André Hazes ook dé oranjegadget voor dit EK, een goudkleurige naamketting met groots Oranje. De must-have voor iedere voetbalfan. Als opwarmer voor het EK geeft de volkszanger op 10 juni een livestream optreden dat vanuit alle Nederlandse huiskamers te volgen is. Dit schrijft A.S. Watson in een persbericht aan Careality.

Kruidvat heeft voor haar EK-campagne gekozen voor een samenwerking met André Hazes. Brenda Smith, Director Marketing & Customer Experience bij Kruidvat, licht toe: “Kruidvat is er voor iedereen en dat geldt óók voor een volksfeest als het EK. André Hazes is als volkszanger als geen ander in staat om Nederland in de stemming te brengen in aanloop naar wat ongetwijfeld een geweldige voetbalzomer gaat worden. Het lied dat André in onze commercial zingt, is een aanstekelijke meezinger en de ultieme opwarmer voor het EK Voetbal waar heel Nederland naar uitkijkt.”

Kruidvat lanceert nieuwe Oranje-gadget
Naast de commercial, heeft Kruidvat voor de fans van Oranje ook een ultiem EK-gadget: de ‘Oranje’ naamketting. Veel mensen dragen een ketting met hun eigen naam of die van een geliefde. Om te laten zien dat ze trots zijn op wie ze zijn of omdat ze trots zijn op de ander. Nederlanders zijn ook trots op hun Oranje en dat kunnen echte fans van Oranje nu laten zien met de goudkleurige naamketting. De ketting krijgen klanten van Kruidvat vanaf 1 juni a.s. gratis bij aankoop van twee Unilever producten. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

André Hazes warmt heel Nederland op tijdens Lifestream-optreden
André Hazes is niet alleen te zien in de EK-campagne zelf. Hij werkt ook samen met Kruidvat aan de Grootste Warming-Up van Nederland: een livestream optreden van André en The André Hazes Band op donderdag 10 juni om 20.00 uur. Heel Nederland kan dan live meekijken hoe André onder andere zijn Oranjelied ten gehore brengt. Het wordt een avond met muziek en entertainment die in alle Nederlandse huiskamers te volgen is via een livestream waarvan de link gedeeld wordt op Instagram- en Facebook-kanaal van Kruidvat.

Fan van Oranje
André is er al helemaal klaar voor. “Nu het EK weer voor de deur staat, maken alle Oranjefans zich op voor een mooie voetbalzomer. Ik ben zelf een groot fan van Oranje en vind het daarom geweldig dat ik met ‘Wij zijn Oranje’ Nederland in oranje sferen mag brengen. Tijdens ons livestream optreden warmen we heel Nederland alvast op voor de wedstrijden van Oranje en komen we samen in de stemming voor dit fantastische toernooi. Ik kan niet wachten tot de eerste aftrap van Oranje. Uiteraard ben ik als echte fan trots op ons team en draag ik de oranje-naamketting.”

Bekijk hier de nieuwe televisiecommercial

Bekijk hier de videoclip van ‘Wij zijn Oranje’ van André Hazes


Deel dit bericht:


Careality