Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 juni 2021

Support Nederland met de Holland Fopspeen van Difrax

Samen in stijl het EK kijken en Nederland supporten. Te koop in onze webshop en bij Kruidvat: de nieuwe Holland Fopspeen van Difrax. Deze speciale fopspeen is verkrijgbaar in vier maten. Dit schrijft Difrax in een persbericht aan Careality.

Hup Holland Hup!
Van deze fopspeen worden ouders en kinderen blij. Maak met deze nieuwe Holland fopspeen de outfit van de jongste oranje-fans compleet! Het schildje van de fopspeen is transparant, dus kan je extra goed je kindje zien genieten tijdens een wedstrijd.

Holland fopspeen in vier maten
Klaar voor de wedstrijd? De fopspeen is verkrijgbaar in de maten 0-6 maanden, 6+ maanden, 12+ maanden en 18+ maanden. Zowel het vlindervormig schildje als de fopspeen zelf, past qua grootte bij de leeftijd en de zuigbehoefte van het kindje. De fopspeen is in samenwerking met tandartsen en logopedisten ontwikkeld. Difrax fopspenen zijn smaak-, geur- en allergievrij.


Deel dit bericht:


Careality