Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 juli 2021

Grootswagers en Lijnaarts winnaars James Lind Prijs 2021

Onderzoekers Pol Grootswagers en Iris Rijnaarts hebben 22 juni j.l. de James Lind Prijs 2021 in ontvangst genomen. Grootswagers kreeg de wetenschapsprijs voor het onderzoek ‘Een nieuw drinkvoedingsproduct, met wei-eiwitten, vrij vertakte aminozuren en ursolzuur voor ondervoede ouderen’. Rijnaarts pakte de award voor de toepassing ‘Personalized Nutrition & Health Living Lab more Fiber: Vezel-Up studie’. Zo meldt het digitale NPN Extra in de uitgave van #4 2021.

De onderscheiding erkent en ondersteunt wetenschappelijke onderzoeken naar fysiologisch actieve (voedings)stoffen en moedigt toepassingen ervan in de praktijk aan die de samenleving gezondheidswinst kunnen opleveren. (…)


Deel dit bericht:


Careality