Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
19 augustus 2021

CBD Neusspray van DNH

DNH is trots op de voorliefde voor onderzoek en ontwikkeling van innovatieve- en effectieve CBD producten. Dit heeft geresulteerd in een breed assortiment met daarin unieke CBD-supplementen, allemaal te vinden op- en bedacht door www.dutchnaturalhealing.com. Dit varieert van perfect gebalanceerde CBD olie voor dagelijks gebruik, tot zeer effectieve water oplosbare CBDactive+ of een full-plant CBG olie; om maar wat te noemen, aldus DNH in een persbericht aan Careality.

De inspiratie voor de laatste creatie is voornamelijk afkomstig van een van onze favoriete dokter en professor Patricia Frye van het Takoma Park Care Hospital uit de Verenigde Staten. Doordat zij jaren geleden al vroeg een CBD Neusspray te ontwikkelen die het DNH-signatuur waardig is, zijn ze nu op het punt aanbeland dat dit product ook geschikt is voor de Nederlandse markt.

Verlicht verstopte luchtwegen en stimuleert herstel
In het geval van dit specifieke product, betekent het dat we zochten naar een balans tussen een zeer effectieve spray die ondersteunt het openen van de neusgaten en vrijmaken van verstopte neusholtes. Terwijl het niet meer dan een mild gevoel in de neus mocht geven. Immers is een goede neusspray niet alleen bedoeld om verstopte luchtwegen te openen – maar zou ook herstel van geïrriteerde neusholtes moeten bespoedigen.

Dankzij de goed gebalanceerde ingrediënten in dit recept, doet DNH’s CBD Neusspray 10ml – 1% (200mg) precies waar het voor bedoeld is. Na 1-2 sprays in elk neusgat, gepaard met een lichte inademing, zou de verlichting direct voelbaar moeten zijn. Zoals aangegeven door gebruikers, is deze spray effectief in het verlichten van verstopte en drukkende neusholten. Daarmee is het product mogelijk nuttig bij neusverkoudheid en serieuzere ademhalingsproblemen in de bovenste luchtwegen.

Bovendien kan onze CBD Neusspray het herstel van geïrriteerde en beschadigde neusholtes bespoedigen. Zo helpt het om verlichting te bieden na een COVID-19 test met neus-swab, bijvoorbeeld. Of überhaupt bij mensen met (chronische) irritatie van de neusholten, door onder meer hooikoorts, blootstelling aan vervuilde lucht of rokerige ruimten.

Toch doet deze neusspray met CBD meer dan alleen verlichting bieden voor onze neusgaten en -holtes. Aangezien intranasale toediening over het algemeen een makkelijke en effectieve alternatieve methode lijkt om jouw dagelijkse dosis cannabinoïden in te nemen. Volgens dit onderzoek, is de opneembaarheid van CBD door de neus zo’n 34-36% met 10 minuten ‘aankomsttijd’. Daarnaast liet dit onderzoek zien dat intranasaal gebruik van CBD mogelijk een goede behandeling zou kunnen zijn tegen chronische pijn.

Daarnaast zijn er verschillende studies gedaan naar een van ’s werelds eerste cannabinoïden-supplementen die werd goedgekeurd voor medisch gebruik. Daarin werden ook de voordelen bewezen van intranasale toediening van Cannabidiol (CBD) – of andere cannabinoïden – in het geval van kinderepilepsie. Uiteraard garanderen deze studies niet direct dat jij hetzelfde effect zal ervaren van onze neusspray. De CBD Neusspray van DNH is namelijk in de eerste plaats ontworpen voor het verlichten van verstopte en het herstellen van geïrriteerde luchtwegen. Andere positieve effecten die voelbaar zijn dankzij de CBD in deze neusspray, zijn slechts een prettige bijkomstigheid!


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality