Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 september 2021

Drogist Bewust Beter opent in Hoogvliet

Per 1 september is Drogist Bewust Beter ook in Hoogvliet geopend. De nieuwe DBB is samen met het jonge team van apothekers en apothekersassistenten van Apotheek J. van den Berg, gevestigd in het grootste winkelcentrum van Hoogvliet, Binnenban. Dit meldt UniPharma in een persbericht aan Careality.

Apotheker Fauzia Chitanie vertelt trots over de nieuwe Apotheek Drogisterij: “Apotheek J.van den Berg gelooft in de synergie tussen apotheek en drogisterij en heeft in haar assortiment de focus op de deelassortimenten Gezondheid en Dermo cosmetica. Met DBB weten we die focus te vertalen op de winkelvloer middels een assortiment dat goed aansluit bij onze wensen, de behoefte van onze klanten en dit met een concurrerende prijsstelling. Dit in combinatie met het onderscheidende folderprogramma en de complete, betaalbare winkelondersteuning gaf voor ons de doorslag om te kiezen voor DBB.

Bij Apotheek & Drogist J.van den Berg kan de consument nu 6 dagen in de week hun medicijnen afhalen en dit combineren met de dagelijkse drogisterij boodschappen en zelfzorgproducten. Voor het drogisterijgedeelte hebben we een gespecialiseerd team drogisten onder leiding van Saskia de Heer. Buiten de openingsuren staat de afhaalautomaat ter beschikking. Samen hebben we zo veel vertrouwen in de toekomst.”

Drogist Bewust Beter staat voor;
-Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
-Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
-Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.
UniPharma wenst het team van Apotheek en Drogist J. van den Berg veel succes !

Voor meer informatie over de formule Drogist Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality