Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 september 2021

Etos start najaarscampagne ‘Hoe help ik mijn lijf een handje’

Met de start van de najaarscampagne ‘Hoe help ik mijn lijf een handje?’ kan Etos haar klanten nog beter helpen gezond te blijven. Etos vergroot met persoonlijk advies het bewustzijn en de kennis over wat men zélf kan doen om gezond te blijven. Het eerste deel van de najaarscampagne gaat over het gebruik van vitamine D. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Tijdens de najaarscampagne zoomt Etos onder de paraplu ‘Hoe help ik mijn lijf een handje?’ in op verschillende onderwerpen. Als eerste ligt de focus op vitamines. Hoe kun je vitamines inzetten om je goed te blijven voelen als de R in de maand is. Klanten kunnen zowel online als in de winkels terecht voor advies over het gebruik van vitamines.

Belangrijkste vitamines
De top drie van belangrijkste en ook meest verkochte vitamines voor je weerstand zijn: op nummer drie: vitamine C. Deze vitamine halen we met name uit groente en fruit. Op nummer twee: multivitamine. Ook een grote bekende bij het Nederlandse publiek om ervoor te zorgen dat je van de belangrijkste vitamines wat extra’s binnenkrijgt. En op nummer één: vitamine D. Vitamine D is misschien niet de bekendste weerstandsvitamine maar waarschijnlijk wel de belangrijkste voor je weerstand. (…)

URL : http://nieuws.etos.nl/etos-start-najaarscampagne-hoe-help-ik-mijn-lijf-een-handje/


Deel dit bericht:


Careality