Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 oktober 2021

Difrax lanceert een vernieuwde siliconen vingertop tandenborstel

Met de nieuwste Difrax vingertop tandenborstel poetst de ouder of verzorger veilig de eerste doorkomende tanden. De zachte tandenborstel is gemaakt van 100% siliconen. Ideaal voor een makkelijk en goed begin van de mondverzorging. (Bron: persbericht Difrax)

Jong geleerd…
Met de Difrax vingertop tandenborstel wordt er op spelenderwijs het tandenpoetsen door de ouder of verzorger aangeleerd. Kindertandartsen adviseren te beginnen met tandenpoetsen wanneer de eerste tanden doorkomen. In het begin kan het tandenpoetsen met een normale tandenborstel best lastig zijn. Difrax helpt een handje door een zachte tandenborstel te introduceren die het tandenpoetsen eenvoudig maakt. Verkrijgbaar in de kleuren babyblauw en poederoze.

Verlichting bij pijn
Massage kan de pijn bij doorkomende tanden verlichten. De zachte tandenborstel beschikt over massagebolletjes aan de achterkant die hierbij kunnen helpen terwijl de borstelhaartjes de tanden reinigt. Het materiaal bestaat uit zacht siliconen waardoor deze makkelijk meebuigt en is schoon te houden.

-Reinigt de tanden op een zachte manier
-Geeft verlichting bij pijnlijke plekjes in de mond
-Kindjes maken spelenderwijs kennis met tandenpoetsen
-Makkelijk schoon te houden
-Eenvoudig in gebruik

De vingertop tandenborstel dient altijd gebruikt te worden onder toezicht van een volwassene.


Deel dit bericht:


Careality