Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 oktober 2021

Boek: Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten

Je gewicht in balans houden blijft voor velen een uitdaging. Het antwoord op de vraag ‘Hoe blijf ik op gewicht?’ vind je in het nieuwste boek van PS. food & lifestyle. Met handige voorbeeldmenu’s, adviezen én lekkere recepten laat dit boek zien hoe je dit gemakkelijk doet. Het boek is nu verkrijgbaar. Dit schrijft Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.
 
We weten allemaal dat je gewicht in balans houden een grote uitdaging is. Met dit boek helpen wij je een handje zodat je het hele jaar door op gewicht blijft en lekker in je vel zit. Met maximaal 10 ingrediënten zet iedereen binnen 30 minuten een gezonde maaltijd op tafel. Geen lastige recepten en geen lange bereidingen. Of je nu het liefst zes keer per dag eet of het bij drie eetmomenten houdt, dit kookboek biedt je alle handvatten om dagelijks gezonde keuzes te maken. Koolhydraatarm en eiwitrijk, waarbij de rest van het gezin ook lekker mee kan genieten.

Dit boek bevat:

– 70 koolhydraatarme recepten voor ontbijt, lunch, tussendoor en diner
– Handige tips, adviezen en voorbeeldmenu’s
– De ervaring en favoriete recepten van Pauline Wingelaar, Bridget Maasland, Fabienne de Vries, Harry Piekema en tips van sterrenchef Kris de Roy.

PS. food & lifestyle begon als afslankprogramma, PowerSlim, waarbij onder persoonlijke begeleiding van voedingscoaches een gezond en koolhydraatarme levensstijl wordt aangeleerd. Omdat ze het behouden van een gezond gewicht net zo belangrijk vinden als het bereiken van het gewicht, is PowerSlim veranderd in PS. food & lifestyle. PS. food & lifestyle biedt nu alle handvatten om een koolhydraatarme levensstijl aan te leren én vast te houden.

Makkelijk, gezond & koolhydraatarm genieten | Auteur: PS. food & lifestyle |
ISBN: 9789021583907 | Prijs: €24,99 | Verschenen op 26 oktober


Deel dit bericht:


Careality