Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 november 2021

Nieuw: FERTI·LILY® Conceptie Gel, een sperma-vriendelijk glijmiddel

Na de succesvolle introductie van de FERTI·LILY® Conceptie Cup in Nederland en meer dan 30 andere landen, lanceert het in ons land ontwikkelde Ferti.Lily haar tweede product ter ondersteuning van een natuurlijke zwangerschap: de Ferti.Lily Conceptie Gel. De gel, ontwikkeld om stellen te helpen tijdens het zwanger worden,  zorgt voor comfort en is tegelijkertijd vriendelijk voor zaadcellen. Klinische studies hebben aangetoond dat zaadcellen die in contact komen met de Ferti.Lily Conceptie Gel, in tegenstelling tot standaard glijmiddelen en zelfs speeksel, langer dan 24 uur kunnen overleven. Dit schrijft de leverancier in een persbericht aan Careality.

Een glijmiddel wordt veel gebruikt. Vooral ook door vrouwen die zwanger willen worden. Vaginale droogheid komt namelijk twee keer zoveel voor bij vrouwen die zwanger proberen te worden in vergelijking met vrouwen die niet zwanger willen worden(1). Wat veel mensen niet weten, is dat veel glijmiddelen schadelijk zijn voor het sperma, onder meer veroorzaakt door de chemische samenstelling en het ontbreken van een natuurlijke pH-waarde. Ferti.Lily Conceptie Gel werkt goed als glijmiddel om het comfort en plezier van seks te verhogen, zonder schadelijk te zijn voor zaadcellen. (…)

Consumentenprijs en verkrijgbaarheid
De Ferti.Lily Conceptie Gel (€21,95) is online te bestellen via www.fertilily.com. De Conceptie Cup (€34.95) is ook verkrijgbaar bij apotheek en drogisterijketens Etos en DA.

De Ferti.Lily Conceptie Gel kan in combinatie met de Ferti.Lily Conceptie Cup worden gebruikt om de kansen op zwangerschap te vergroten.

Voor meer info: www.fertilily.com.


Deel dit bericht:


Careality