Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 november 2021

Boek: Fit fab 40, in 10 stappen de fitste versie van jezelf

Na je 40ste verandert het lichaam: de kilo’s komen er makkelijker aan maar gaan er niet meer zo gemakkelijk af. In ‘Fit fab 40’ leert Nanneke Schreurs vrouwen hoe ze in 10 stappen met de juiste aanpassingen in voeding, training en leefstijl na hun 40ste alsnog de fitste versie van zichzelf kunnen worden. Vol met praktische tips, oefeningen en lekkere, makkelijke én snelle recepten. Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.


Nanneke Schreurs schrijft in haar boek dat het leven niet voorbij is als je de veertig bent gepasseerd. Nu is juist de tijd om alles uit je leven te halen. Dat doe je door jezelf uit te dagen en nieuwe doelen te stellen. Respecteer je leeftijd; omarm je ervaring en hou van jezelf. Wees trots op jezelf, ongeacht welke leeftijd je hebt. De auteur wil laten zien dat alles mogelijk is, met een goede mindset, tools, informatie en de juiste mensen om je heen. Het lichaam en de energie die je had toen je jong was, of die je toen had willen hebben? Je kunt een nog veel fitter lichaam en een krachtigere geest creëren met de juiste inzet en motivatie. (…)

Fit Fab 40 | In 10 stappen de fitste versie van jezelf na je 40ste | Nanneke Schreurs  |
9789021582689 | € 20,99- | verschijnt 4 januari 2022 | 


Deel dit bericht:


Careality