Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 december 2021

NIEUW: lavera Sleeping gezichtsverzorgingslijn

We weten allemaal dat een goede nachtrust een van de belangrijkste sleutels tot schoonheid is. Maar niet alleen het aantal uren slaap, ook de juiste huidverzorging is erg belangrijk. De behoeften van de huid zijn ’s ochtends en ’s avonds verschillend. Zo is er ’s nachts geen blootstelling aan uv-straling of andere omgevingsfactoren. Haal het meeste uit de nachtelijke herstelfase van de huid met de nieuwe lavera Sleeping gezichtsverzorgingslijn: een unieke routine speciaal ontwikkeld voor de nacht. Dit schrijft Holland Pharma in een persbericht aan Careality.

Naast de al bekende re-energizing nachtcrème (Adviesprijs 50 ml: € 15,49) heeft Lavera twee andere nachtverzorgingsproducten toegevoegd; de re-energizing sleeping olie elixer (Adviesprijs 30 ml: € 17,99) en re-energizing sleeping oogcrème (Adviesprijs 15 ml: € 16,49). De sleeping olie elixer wordt als serum op de schone huid aangebracht. De sleeping oogcrème verzorgt het gevoelige gebied rond de ogen, waardoor donkere kringen, rimpels en fijne lijntjes verminderen. De sleeping oogcrème kan ’s nachts ook als oogmasker gebruikt worden.

Ook bij deze nieuwe Lavera producten blijft duurzaamheid uiteraard een belangrijk aandachtspunt: het potje van de re-energizing Sleeping crème en de tube van de Sleeping oogcrème zijn gemaakt van respectievelijk 73% en 57% gerecycled materiaal. Het pipetflesje van de Sleeping olie elixer is gemaakt van glas en daardoor zeer recyclebaar. Zoals altijd zijn de producten uit het Sleeping-assortiment vrij van microplastics en siliconen, evenals kunstmatige kleur-, geur- en conserveringsmiddelen.

www.hollandpharma.nl


Deel dit bericht:


Careality