Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 december 2021

HappySoaps vanaf nu beschikbaar bij alle DA-winkels

HappySoaps, het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk van Nederland, is vanaf nu beschikbaar in meer dan 300 DA-winkels in Nederland. DA is daarmee de eerste landelijke drogisterijketen die voor een compleet plasticvrij verzorgingsassortiment kiest. In alle DA-winkels zijn plasticvrije producten beschikbaar zoals Shampoo Bars, Conditioner Bars, Deodorant en Body Wash Bars. Met deze samenwerking zet HappySoaps een volgende stap om heel Nederland de mogelijkheid te bieden om plasticvrije verzorgingsproducten aan te schaffen. Dit schrijft HappySoaps in een persbericht aan Careality.

Emiel Loth, category-manager van DA: “Als drogisterijketen richten wij ons op de consument die bewust omgaat met de eigen gezondheid. Maar gezond leven houdt ook veelal in dat je bewust omgaat met de omgeving waar in je leeft en dat je bijvoorbeeld liever geen microplastics wilt verspreiden die opgaan in het milieu. In de verzorgingsproducten van HappySoaps zitten deze minuscule (ongezonde) plastics niet! Daarnaast wordt er ook door deze samenwerking veel plastic afval voorkomen. Want bijvoorbeeld één Shampoo Bar vervangt 3,5 shampoofles. Door de samenwerking met HappySoaps worden er door DA naar verwachting bijna 500.000 plasticflessen bespaard. Kortom wij zien alleen maar heel veel voordelen door samen te werken met de oprichters Marcel en Marco Koers.”

Marcel Koers van HappySoaps: “Als eerste drogisterijketen zet DA een grote stap. Wat dat betreft zijn wij de DA dankbaar dat ze samen met ons optrekken om onze missie, 100% plasticvrije en natuurlijke verzorging toegankelijk te maken voor iedereen, te verwerkelijken. Samen met DA streven we er naar om het grote publiek te bereiken en deze te bewegen bewuster om te gaan met de aanschaf van verzorgingsproducten. De producten van HappySoaps zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk voor het milieu en de mens zijn. Ze zijn vegan, vrij van palmolie en verpakt in gerecycled karton.”

Handgemaakt in Nederland met liefde
Alle producten van HappySoaps worden liefdevol met de hand gemaakt in Nederland. We hebben bewust gekozen voor productie in Nederland, omdat we het belangrijk vinden om onze CO2-voetdruk zo klein mogelijk te houden door onnodige reiskilometers te vermijden. Door het in Nederland te produceren weten we ook precies welke ingrediënten in onze producten zitten.

Voor meer informatie: www.thehappysoaps.com


Deel dit bericht:


Careality