Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 januari 2022

Compleet vernieuwde Etos Doorn opent 2 februari

Vanaf zaterdag 22 januari 17:00 uur is de Etos in Doorn wegens verbouwing tijdelijk gesloten. De winkel, gevestigd aan de Thorheimpassage 6, krijgt het allernieuwste concept. Etos Doorn gaat woensdag 2 februari om 8:00 uur weer open. Klanten kunnen dan kennismaken met een ruime, moderne winkel waar je behalve bekende, ook nieuwe producten vindt.

Gert Pomp is samen met echtgenote Yen Cheung sinds 2013 de ondernemer van Etos Doorn. Met de verbouwing komt er een droom voor ze uit. “We krijgen een prachtige Etos met lekker veel daglicht binnen en met mooi assortiment dat is toegespitst op onze klanten.” Speciaal ter gelegenheid van de opening doet Etos Doorn een extra donatie aan de Voedselbank, in de vorm van babyvoeding. “Heel fijn dat wij de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug zo extra kunnen ondersteunen”, aldus de ondernemers.

Ruimer
De verbouwing van Etos Doorn blijft binnen de bestaande muren. Dankzij de inrichting volgens het allernieuwste concept wordt het binnenin veel ruimer en overzichtelijker. Er komt een eigentijdse beauty- en geurenafdeling. Daar kunnen klanten kiezen uit verschillende merken – ook de luxe geuren – en er gemakkelijk inspiratie opdoen voor een nieuwe look. De afdeling met gezondheidsproducten wordt eveneens compleet vernieuwd. Je vindt daar onder andere nog meer vitamines, supplementen, braces en van alles voor wondverzorging.

Advies
Vanaf woensdag 2 februari ben je vanaf 8:00 uur weer van harte welkom bij Etos Doorn. De winkel is op maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Het team van gediplomeerde medewerkers staat altijd graag klaar om klanten te adviseren. Gert Pomp: “Wat je vraag ook is, we helpen je verder! Elke dag zijn wij ervoor om onze klanten zich lekker in hun vel te laten voelen. We geven graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten.” Tijdens de verbouwing kun je terecht bij Etos aan de Traaij 80 in Driebergen.

(Eigen foto Etos Doorn)


Deel dit bericht:


Careality