Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 januari 2022

Kruidvat Valkenburg is ‘Beste Kruidvat winkel van Nederland’

Het is groot feest bij de Kruidvat winkel aan Irmengardpassage 7 in Valkenburg. Deze winkel is namelijk uitgeroepen tot de ‘Beste Kruidvat winkel van Nederland’ van bijna 1.000 Kruidvat winkels!. De winkel scoorde het best op klanttevredenheid winkelbeeld en het stapje extra inzet. Via een live online bijeenkomst hebben directieleden Ed van de Weerd en Katinka Ruikes de winnende winkel gisteravond bekend gemaakt. Naast de prestigieuze titel mag het hele team een lang weekend op stedenreistrip naar een Europese stad. Om de overwinning te vieren worden de eerste 100 klanten van de winkel getrakteerd op een zoete lekkernij. Dit meldt A.S. Watson in een persbericht aan Careality.

Winkelmanager Henny van der Vloet is erg trots op de titel: “Dit is een fantastisch compliment voor het volledige winkelteam! We hebben een zeer enthousiast en gedreven team dat zich iedere dag opnieuw voor de volle honderd procent inzet en altijd de klant centraal stelt. Ik ben dan ook ontzettend trots op dit resultaat en op het team. Samen gaan we de overwinning met het hele team goed vieren tijdens de stedenreis ergens in Europa. Zonder onze klanten zijn we nergens, ook zij mogen meedelen in de feestvreugde. Vandaag trakteren we op gebak!”

Het team ontving de prijs tijdens de live online bijeenkomst van directieleden Ed van de Weerd, CEO en Katinka Ruikes, Director Sales Operations & Innovation Kruidvat Nederland. Ruikes licht toe: “Deze eretitel is vooral een erkenning voor al het werk dat het winkelteam heeft verricht. Kruidvat Valkenburg heeft altijd oprechte aandacht voor zowel de klant als de omgeving, en dat was ook te zien tijdens de wateroverlast afgelopen zomer. Het zijn onze medewerkers die het verschil maken en onze klanten elke dag verrassen en inspireren, door persoonlijk advies, voordelige producten en aantrekkelijke aanbiedingen. Bij Kruidvat Valkenburg laten ze zien waar het om gaat: passie in het werk, teamwork en een sterke betrokkenheid. Gefeliciteerd en alvast veel plezier op jullie stedenreis!”


Deel dit bericht:


Careality