Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 februari 2022

Introductie Dr. Hauschka Zonneverzorging

In een opvallende display laat Dr. Hauschka, producent van 100% natuurlijke huidverzorging en make-up, de consument kennismaken met de 100% natuurlijke Dr. Hauschka zonbeschermings producten. De display is ontwikkeld en geproduceerd door XCJ, zo wordt aan Careality gemeld.

In maart introduceert Dr. Hauschka een nieuwe  gekleurde zonnebeschermingscrème voor het gezicht met SPF 30 d.m.v. displays en artikelpakketten. De display kan geplaatst worden als second placement en biedt naast de nieuwe zonnebescherming ook de ideale basis en intensieve verzorging voor de huid na de zon, met After Sun, een Vitaliserend masker en Zon Regenererende Ampullen.

Tijdens de introductie promotie ontvangt de consument bij aankoop van de nieuwe Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF30 40 ml een limited edition After Sun Lotion 30 ml voor lichaam en gezicht.

Voor meer informatie:  drhauschka.nl


Deel dit bericht:


Careality