Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 februari 2022

Drogist Bewust Beter de Salamander in Den Haag verwelkomt nieuwe ondernemer

Het zijn uitdagende tijden in de markt voor bedrijfsovernames van fysieke drogisterijen. UniPharma is dan ook content dat men de overname van DBB De Salamander in een traject van net 9 maanden succesvol heeft mogen afsluiten. Zo schrijft de groothandel in een persbericht aan Careality.

Op 1 april jl. vroeg Rob Gouka van DBB De Salamander aan UniPharma om zijn succesvolle drogisterij ter overname aan te bieden. Per 1 januari 2022 heeft Rob deze prachtige locatie overgedragen aan Johanna Castro Ordonez. Rob kan nu genieten van zijn welverdiende pensioen en Johanna maakt een vliegende start aan de Van Hoytemastraat in Den Haag. Dat Drogist Bewust Beter zijn sporen wel verdiend heeft op deze locatie blijkt uit de goede gesprekken en de vriendschappelijke wijze waarop de overeenkomst tussen Johanna en DBB voor de komende jaren tot stand is gekomen.

DBB De Salamander is een authentieke Haagse stadsdrogist in de statige Van Hoytemastraat. Een van de drukste en mooiste straten van Den Haag. De drogisterij staat al jaren bekend om zijn goede service, het advies en dit in combinatie met een groot, onderscheidend assortiment.

Drogist Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

UniPharma is steeds op zoek naar ondernemende en enthousiaste mensen die belangstelling hebben om, evenals Johanna, met een vliegende start een bestaande drogisterij over te nemen. Neem ook voor een bemiddeling bij overname rustig contact op met UniPharma.

Voor meer info over UniPharma en Drogist Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality