Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 februari 2022

Natuurlijke make-up van lavera in nieuwe verpakking

Lavera heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke make-up. Van foundation en lippenstift tot oogschaduw en mascara. Net zoals de andere producten van lavera, is ook de make-up vrij van microplastics en synthetische conserveringsmiddelen. Hierdoor is de make-up ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. De producten zijn 100% biologisch en een groot deel van het assortiment is veganistisch. Dit meldt leverancier Holland Pharma in een persbericht aan Careality.

Lavera begint 2022 met een vernieuwde make-up lijn. Nieuwe verpakkingen en een aantal nieuwe formules maken het make-up assortiment meer van deze tijd. Het frisse kleurgebruik sluit beter aan bij het merk en de wensen van de consument. Daarnaast zijn de make-up verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal. Het gehele make-up assortiment wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke nieuwe display.

 


Deel dit bericht:


Careality