Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 februari 2022

Nieuw van Kneipp: Relaxing douche scrub

Een relaxed gevoel, intensieve verzorging en een milde natuurlijke scrub in 1 product. Kneipp presenteert de nieuwe ‘Relaxing douche scrub’. Met deze scrub geef je je huid een celvernieuwende boost. Het reinigt diep en stimuleert de doorbloeding van de huid. Door de natuurlijke peeling met fijne jojobapitjes, essentiële oliën en de rustgevende geur van lavendel stap je met een gladde huid en relaxte mind onder de douche vandaan. Dit schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

De nieuwe Kneipp douche scrub Relaxing is vanaf maart verkrijgbaar voor € 9,99 (200 ml).

Zachte jojoba-peeling met ontspannende lavendelgeur
Kneipp Relaxing douche scrub is een aanvulling op de populaire Kneipp Relaxing-collectie met lavendelgeur. Het is een milde scrub die de bovenste dode huidcellen op zachte wijze verwijdert voor een stralende huid. De combinatie van de lavendelgeur en de jojoba-peeling is transformerend. Goed voor body (jojoba) & mind (lavendel).

Lavendel bevat natuurlijke werkstoffen die kalmerend werken via je reukzintuig en je limbisch systeem. Jojoba is goed voor een droge huid en een vette huid en verzacht bij irritatie. (…)

www.kneipp.com


Deel dit bericht:


Careality