Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 februari 2022

Andrélon zet zich in voor Stichting Haarwensen

Andrélon, het grootste haarverzorgingsmerk van Nederland, gaat een samenwerking aan met Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen helpt kinderen, die na ziekte geen haar meer hebben, door hen kosteloos een hoogkwalitatief haarwerk aan te bieden. Hiervoor zijn niet alleen haar-donaties nodig, maar ook financiële donaties om de haarwerken te maken. Andrélon gaat de stichting langdurig financieel ondersteunen en helpen om de naamsbekendheid verder te vergroten, om zoveel mogelijk kinderen te laten stralen. Dit schrijft Andrelon in een persbericht aan Careality.

Als eerste steuntje in de rug doneerde Andrélon 10.000 euro aan een bijzondere actie van topschaatser Koen Verweij. De atleet, bekend om zijn lange blonde lokken, is samen met Radio 538-dj’s Wietze de Jager & Klaas van der Eerden een actie begonnen waarbij luisteraars geld kunnen doneren om zijn lange haren af te knippen. Voor iedere duizend euro gaat er een centimeter van zijn haar af. De actie leverde in totaal 33.710,48 euro op, en dus wordt er morgenochtend live in De Ochtendshow van Radio 538 bijna 34 cm van het haar van Verweij afgeknipt. Zowel het haar van Verweij als het opgehaalde geld komt volledig ten goede aan Stichting Haarwensen. (…)

www.andrelon.nl

 


Deel dit bericht:


Careality