Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 februari 2022

NIVEA Nederland steunt Voedselbank met landelijke actie

De komende twee weken doneert NIVEA bij aankoop van elk 1+1 actieproduct bij Etos, een product aan de Voedselbank. Zo zorg je met dit initiatief niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander.

Het initiatief is onderdeel van NIVEA’s wereldwijde #ShareTheCare campagne, die mensen inspireert om voor elkaar te zorgen en elkaar te helpen. Op basis van voorgaande acties is de verwachting dat NIVEA ongeveer 160.000 producten* zal doneren aan de Voedselbanken in Nederland. De uiteindelijke producten worden gekozen in samenwerking met de Voedselbank en zo afgestemd op de behoeften van hun klanten. De actie loopt van 28 februari tot en met 13 maart in alle filialen van drogisterij Etos. (…)


Deel dit bericht:


Careality