Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 maart 2022

Emdee: verbeterde kwaliteit & nieuwe verpakking

De Emdee Tapes & Braces zijn totaal vernieuwd. Niet alleen is de kwaliteit aanzienlijk verbeterd, ook de verpakkingen zijn in een fris nieuw jasje gestoken. Tevens is het logo gewijzigd voor een betere leesbaarheid en herkenbaarheid. In samenwerking met Dr. MED, wereldwijd bekend om betrouwbare producten voor sporters, orthopedische artsen en specialisten, hebben we voor Emdee een selectie gemaakt van producten met een uitstekende prijs-prestatie verhouding voor hoofzakelijk de Nederlandse markt. Emdee biedt ondersteuning bij blessures, kneuzingen, ontstekingen in spieren en gewrichten. De Emdee braces zijn verkrijgbaar voor de enkel, patella/knie, elleboog en pols, in verschillende maten. De pols en patella braces zijn zowel links als rechts te dragen.

De reeds kwalitatief bewezen Emdee sporttapes, van Saferlife, zijn enkel qua uitstraling gewijzigd.  Emdee sporttape biedt ondersteuning en stabiliteit aan spieren en gewrichten en helpt blessures te voorkomen. De tapes zijn latex vrij en gemakkelijk af te scheuren door de kartelrandjes. Emdee kinesiologie tapes, in overleg met fysiotherapeuten ontwikkeld, helpen bij en verkleinen de kans op verrekkingen, verstuikingen en instabiliteit. Bovendien stimuleren ze de doorbloeding en zijn ze van comfortabel, ventilerend, duurzaam en watervast materiaal.

Met de verbeterde kwaliteit tapes en braces voldoet Emdee weer volledig aan de eisen van de markt en gebruiker. Emdee tapes en braces zijn weer voorradig en te bestellen via sales@consumedix.com. Uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar bij de groothandel.

Emdee
Al meer dan 10 jaar is Emdee een erkend merk op het gebied van tapes en braces. Emdee biedt een breed assortiment van kwaliteitsbraces, sport/kinesiologie tapes en compressie supports.


Deel dit bericht:


Careality