Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 maart 2022

Versterk je mood met de nieuwe Kruidvat geuren

Kruidvat introduceert drie nieuwe vegan geuren die zijn ontwikkeld op basis van MoodScience Technology. De nieuwe eau de toilettes bevatten bewezen feelgoodingrediënten die je mood versterken waardoor je je elke dag extra happy, nog wat relaxter of juist energieker voelt. Zo schrijft A.S.Watson in een persbericht aan Careality.

Uit klantonderzoek van Kruidvat* ter gelegenheid van deze introductie, blijkt bovendien dat we zelfverzekerdheid, frisheid en vrolijkheid het snelst linken aan onze favoriete geuren. Maar liefst driekwart van de ondervraagden zegt dat parfums de kracht hebben om bepaalde herinneringen tot leven te wekken. Ook kiezen we een parfum niet alleen op basis van de gelegenheid, maar ook op basis van ons humeur. Om dit gevoel te versterken, biedt Kruidvat keuze uit drie heerlijke nieuwe parfums die je mood en gevoel versterken. (…)

De eau de toilettes worden geproduceerd in Frankrijk, het land van de parfums, en de verpakking bestaat uit FSC gecertificeerd papier. De Kruidvat Time To Relax, Just Be Happy en Feel The Energy Eau De Toilettes zijn verkrijgbaar vanaf 22 maart voor 4,99 euro (50 ml) en 2,99 euro (15 ml).

Mini versie
Een groot parfumflesje meenemen in je tas of onderweg is soms niet handig. Kruidvat voorziet een mini versie van elke parfum in pocketversie van 15ml om overal mee naartoe te nemen.

(* Resultaten van onderzoek onder het consumentenpanel van Kruidvat in Nederland en Vlaanderen. In totaal namen 633 klanten en parfumgebruikers in Nederland en 313 in België deel.)


Deel dit bericht:


Careality