Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 april 2022

Boek: Overprikkeld brein, meer rust en balans in 10 weken

Ruim 1,2 miljoen mensen hebben burn-outklachten, en het aantal groeit. Brain Balance expert Charlotte Labee deelt in dit boek de laatste wetenschappelijke kennis over dit urgente topic. Het altijd ‘aan staan’, continue prikkels via (social) media en prestatiedruk zorgen ervoor dat onze hersenen overprikkeld raken. Hoe gaat ons brein om met alle mogelijkheden van de moderne maatschappij? En hoe kun je zelf zorgen voor meer rust? Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

In 10 stappen naar een brein in rust en balans
Charlotte helpt je om symptomen van overprikkeling te herkennen en geeft concrete handvatten om je brein en leven weer in balans te krijgen. Ze laat zien hoe je door aan de slag te gaan met voeding, beweging, ontspanning en verbinding binnen 10 weken meer rust ervaart en je energie terugkrijgt.

Brain Balance expert Charlotte Labee

Charlotte Labee is oprichter van het succesvolle herseninspiratie- en kennisplatform yourbrainbalance.com. Charlotte helpt al meer dan 100.000 mensen hun doel te bereiken met haar boeken, theatertournee, coaching en lifestyleadviezen, trainingen en opleidingen, social media, masterclasses, supplementen en de door haar opgerichte Stichting Brain Balance.

Overprikkeld brein | Weer rust en balans in 10 weken | Charlotte Labee
9789043924887 | €22,99 | 28 juni 2022


Deel dit bericht:


Careality