Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 april 2022

Flach Stolwijk van Drogist Bewust Beter naar DBB

Op 1 januari 2020 is Drogist Flach te Stolwijk heropend door Jan en Pauline Mijnders- Flach en op 19 maart 2022 heeft het ondernemende echtpaar een tweede drogisterij geopend in Krimpen aan de Lek onder de vlag van DBB. In Stolwijk is de winkel ook aangepast naar de nieuwe uitingen van DBB en hiermee volledig aangepast naar de nieuwe uitstraling. Dit schrijft UniPharma in een persbericht aan Careality.

DBB Flach Stolwijk is hiermee de vierde Drogist Bewust Beter deelnemer die overgaat naar de nieuwe uitingen.

DBB is sterk in beweging en voor veel ondernemers aantrekkelijk als drogisterij formule. Aantrekkelijk omdat DBB een landelijke, volledige en betaalbare winkelondersteuning levert. Een ondersteuning die de lokale positionering van de ondernemer op de eerste plaats stelt en hier perfect op aansluit.

Voor meer info: www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.

 


Deel dit bericht:


Careality