Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 mei 2022

Veritas kiest ook voor ASPOS omnichannel cloud

De Belgische retailketen Veritas heeft gekozen voor het omnichannel cloud platform ASPOS van Valk Solutions. Hiervoor is een exclusieve overeenkomst getekend voor de komende 5 jaar. Dit meldt Valk in hun nieuwsbrief.

Een supertoffe aankoopbeleving én een big smile, daar draait het om bij Veritas. De onderneming is sinds 1892 een vertrouwde naam in België met een uitgebreid mode gamma van accessoires, ondergoed, beenmode en handwerkgerief. De circa 120 winkels en webshop worden beleverd door een eigen DC. Het DC van Veritas werkt al langer met de PFA oplossing van Valk Solutions. (…)

Foto: Links de heer Corneel de Maeyer, CEO van Veritas en rechts Robert Valk, oprichter eigenaar van Valk Solutions.


Deel dit bericht:


Careality