Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 mei 2022

Kneipp Good Night lijn bekroond met zilveren Dutch Beauty Award

Extra trotse medewerkers deze week bij Kneipp Benelux: De nieuwe lijn ‘Good Night’ van dit natuurlijke feel good verzorgingsmerk is bekroond met een award. Namelijk een 2e prijs Dutch Beauty Award (zilver) 2021 in de categorie Lichaamsverzorging. Dit schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

Deze prijs is toegekend door de ‘Experts of Beauty’, een vakjury van cosmeticajournalisten die schrijft voor diverse landelijke dagbladen en magazines. De feestelijke en mooi verzorgde uitreiking van de award vond plaats op 23 mei jl. bij Theater Tuschinski in Amsterdam.

De productlijn ‘Kneipp Good Night’ is in november 2021 gelanceerd en biedt 7 producten met natuurlijke ingrediënten die ondersteuning bieden voor een goede nachtrust. De warme houtachtige geurbeleving van alpenden en amyris helpt om het hoofd tot rust te laten komen, waardoor je beter in slaap valt, beter doorslaapt en uitgeruster wakker wordt.

Het juryrapport luidt:
“Van geurkaars en sheet mask tot doucheschuim en huidolie: deze complete lijn bereidt je voor op de ultieme schoonheidsslaap. Het kruidige en kalmerende aroma ontspant van top tot teen. De jury had moeite om wakker te blijven maar reikt vol overtuiging de tweede prijs uit aan de Good Night lijn van Kneipp.”

Kijk voor meer informatie op www.kneipp.com
https://shop.kneipp.com/nl_nl/producten/geurlijnen/good-night

#KneippGoodnight #Dutchbeautyaward
@KneippBenelux @Dutchbeautyaward


Deel dit bericht:


Careality