Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 juni 2022

200ste Etos met nieuwste winkelconcept geopend in centrum Den Bosch

Vandaag is de nieuwe Etos in het centrum van Den Bosch geopend. De winkel aan de Pensmarkt 16 heeft het nieuwste winkelconcept van Etos met extra aandacht voor beauty en gezondheid én twee behandelkamers van De Huidkliniek. Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Etos Pensmarkt is de 200ste Etos met het nieuwste winkelconcept. Joost Leijnse, Directeur Winkels, Etos: “Deze opening is een mijlpaal voor ons. In drie jaar tijd hebben we 200 Etos-winkels omgebouwd naar de nieuwste look & feel. Ik ben trots op alle collega’s en de bouwpartners die dit mogelijk maken. Op naar de volgende verbouwingen en eerst natuurlijk de felicitaties voor winkelmanager Wendy van Hirtum en het team”.

Warme uitstraling
De nieuwe Etos-winkel heeft een warme uitstraling door de zachte tinten op de wanden en de houten visgraatvloer. Klanten kunnen ook zelf de aankopen scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa’s. Er is een mooie beauty- en geurenafdeling waar je kunt kiezen uit verschillende merken en er gemakkelijk inspiratie opdoen voor een nieuwe look. Je vindt er tevens een groot aanbod gezondheidsproducten zoals vitamines en supplementen. De eigen merk producten van Etos krijgen een eigen schap en een mooie dominante plek in de ruime winkel.

Advies
Het team van gediplomeerde medewerkers staat altijd klaar om klanten te adviseren. Zo laten zij graag met een snelle touch up zien hoe je zelf een make up-product kan toepassen. “Ook kunnen we je veel vertellen over wat je zelf kunt doen om gezond te blijven. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. Elke dag zijn wij er om onze klanten zich lekker in hun vel te laten voelen. We geven graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten”, aldus winkelmanager Wendy.

Huidkliniek
De Etos-winkel in Den Bosch heeft een mooie samenwerking met De Huidkliniek. Op diverse locaties in Nederland werkt Etos al met De Huidkliniek samen, maar in deze winkel vindt de klant straks twee behandelkamers van De Huidkliniek.. Etos is blij met de uitgebreide samenwerking met De Huidkliniek. Zo kan Etos haar klanten nog beter helpen zich iedere dag goed te voelen door de beste producten en service aan te bieden. Op afspraak geven de huidtherapeuten onder andere bindweefselmassages en verzorgen peelings en microneedling. Aan de hand van een huidscan krijgen klanten een behandelplan en uitgebreid productadvies. En de producten? Die vinden klanten op de afdeling dermacare. De Huidkliniek werkt nauw samen met huisartsen, plastisch chirurgen en dermatologen. Een afspraak maken kan via de site van De Huidkliniek.

Feest
Speciaal ter gelegenheid van de opening is het extra feestelijk bij Etos Pensmarkt. Draai aan het rad en win mooie prijzen, krijg gezondheidsadvies van Hetty Crèvecoeur, gezondheidsdeskundige bekend van o.a. Koffietijd, laat je broeddruk meten  en kom langs voor een beauty pitstop. Heb je nog een Vaderdag cadeau nodig? De Etos-Eerste Hulp Bij Shoppen-adviseurs staan klaar voor advies. De eerste 250 klanten ontvangen een goed gevulde goodiebag. En voor de kinderen zijn er kleurplaten in de winkel. Onder de mooiste inzendingen verloot Etos vier kaarten voor de Woezel & Pip theatershow.

 

 


Deel dit bericht:


Careality