Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 juli 2022

Labello support COC Nederland

Labello vindt dat je moet kunnen zijn wie je wil zijn en een kus zorgeloos moet kunnen delen met iemand waar je om geeft. Ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, afkomst of leeftijd. Daarom werkt Beiersdorf, het moederbedrijf van Labello, samen met ’s werelds oudste LHBTI+ belangenorganisatie COC Nederland en doneert voor het tweede jaar op rij.

De samenwerking is gericht op het educatieprogramma van het COC. Jongeren, ouders en leerkrachten krijgen hiermee handvatten om bewustwording rondom diversiteit en inclusie te vergroten en de acceptatie van LHBTI+ personen op school te verbeteren. Om de boodschap van diversiteit en inclusiviteit zo breed mogelijk uit te dragen is daarnaast de Labello Original tijdens Pride Amsterdam exclusief verkrijgbaar met de regenboogvlag. (…)


Deel dit bericht:


Careality