Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 juli 2022

Kneipp Repair & Protect handcrème met 3-in-1 effect

Handen wassen en desinfecteren, we doen het gemiddeld wel 10 keer per dag. Je huid knapt er niet van op: het schaadt de barrièrefunctie en structuur van de huid en de achterliggende essentiële huidprocessen. Dit schrijft Kneipp in een persbericht aan Careality.

Hoe droog en ruw je handen ook aanvoelen, er is een perfect herstellende crème voor: de nieuwe Repair & Protect handcrème van Kneipp. Deze handcrème is speciaal ontwikkeld  voor herstel, bescherming en voeding van droge, ruwe en gebarsten handen. Dankzij 5 speciaal geselecteerde verzorgende oliën en een specifieke concentratie van plantaardige glycerine zorgt deze handcrème voor onmiddellijk huidherstel.

Het Repair & Protect 3-in-1 effect:
1. Repair: herstel van de huidbarrière en de pH-waarde van je huid.
2. Protect: bescherming tegen verdere huidbeschadiging, overmatige droogheid en gevoeligheid.
3. Care: voeding tegen ruwheid en droogheid.

(…)

De nieuwe Kneipp Repair & Protect handcrème is nu verkrijgbaar op www.kneipp.com en vanaf september bij diverse Kneipp verkooppunten. Adviesprijs € 6,99 (75 ml).


Deel dit bericht:


Careality