Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 september 2022

UniPharma kiest voor opschalen d.m.v. Cobots

Middelburg – Na de recente uitbreiding van haar faciliteiten en het automatiseren van haar verpakkingslijnen heeft UniPharma nu ook haar outbound proces geautomatiseerd. Dit meldt UniPharma in een persbericht aan Careality.

Verder opschalen is door de sterk toegenomen kosten van energie, karton etc. key om de continuïteit van onze bedrijfsvoering te waarborgen en vooral om de toenemende complexiteit van logistieke uitdagingen, die gepaard gaan met het steeds verder opschalen van de bedrijfsactiviteiten, voor te blijven. Onder de projectnaam ‘The only way is UP’ is na gedegen onderzoek en een voorbereiding van 12 maanden, de weg ingeslagen om onze outbound stroom te verwerken met AMR technologie.

UniPharma is dan ook trots om aan te kondigen dat men 12 september jl. 58 AMR’s van Locus Robotics heeft geïmplementeerd. Deze samenwerking met Locus zal ervoor zorgen dat de fysieke belasting van onze medewerkers gereduceerd wordt en dat de productiviteit van ons fulfilment verder verhoogd kan worden.

Zo heeft UniPharma de komende jaren de mogelijkheid om meer orders te verwerken met een betere medewerkerstevredenheid en hogere arbeidsproductiviteit.


Deel dit bericht:


Careality