Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 september 2022

Hoge UV-bescherming en stralende teint met de nieuwe Dagcrème UV50 van Louis Widmer

Naarmate we ouder worden, heeft de huid bijzonder intensieve verzorging met belangrijke voedingsstoffen en vocht nodig. Ook is een hoge UV-bescherming belangrijk om voortijdige huidveroudering te voorkomen. De nieuwe Dagcrème UV50 van Louis Widmer is speciaal ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. Zo schrijft Louis Widmer in een persbericht aan Careality.

Wanneer we ouder worden, verliest onze huid zijn stevigheid, elasticiteit en natuurlijke helderheid. De bloedcirculatie van de huid, de toevoer van belangrijke voedingsstoffen, maar ook het vermogen om vocht op te slaan nemen af. Blootstelling aan UV-stralen, d.w.z. zonlicht, vormt een extra belasting. Ze brengen schade aan het DNA van de huidcellen en veroorzaken vroegtijdige huidveroudering. De uiterlijke tekenen hiervan zijn rimpels en pigmentvlekken. Juist daarom heeft Louis Widmer de nieuwe Dagcrème UV50 ontwikkeld. Deze gezichtsverzorging is ontwikkeld volgens de nieuwste dermatologische en farmaceutische richtlijnen – Made in Switzerland.

Hooggedoseerde actieve bestanddelen en betrouwbare UV-bescherming
De nieuwe Dagcrème UV50 heeft zijn doeltreffendheid bewezen dankzij een zorgvuldige combinatie van hoogwaardige actieve bestanddelen: het unieke biostimulatorencomplex ontwikkeld door Louis Widmer, vitamine E, panthenol en Gatuline® Radiance. Dankzij hun hoge dosering bevorderen ze de vochtopname en elasticiteit en versterken ze de barrièrefunctie van de huid. De helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd.

De Dagcrème is ook verrijkt met een hoge UV-beschermingsfactor 50. Fotostabiele UVA-, UVB- en breedspectrumfilters garanderen een betrouwbare bescherming tegen het hele UV-spectrum – en maken zo zorgeloos genieten in de buitenlucht mogelijk.

De nieuwe Dagcrème UV50 van Louis Widmer is alleen verkrijgbaar bij de erkende verkooppunten.

Zie www.louis-widmer.com voor meer informatie over de nieuwe Dagcrème UV50.

 


Deel dit bericht:


Careality