Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 september 2022

Happysoaps nu ook bij Etos in het assortiment

HappySoaps, het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk van Nederland, ligt vanaf deze week met verschillende producten zoals Body Wash Bar en Body Oil  Bars bij de Etos. Na DA is Etos de tweede grote drogisterijketen die ervoor kiest om klanten een alternatief te bieden voor verzorgingsproducten met plastics. Een alternatief dat 100% plasticvrij en natuurlijk is. De producten van HappySoaps zijn nu op meer dan 2.100 verkooppunten te koop. Dit meldt HappySoaps in een persbericht aan Careality.

Marcel Koers, mede-oprichter van HappySoaps: ‘Langzaamaan zetten we steeds grotere stappen. In het afgelopen jaar is het gelukt om onze verkooppunten te verdubbelen. Consumenten willen de keuze hebben en steeds vaker kiezen zij dus ook voor een cosmeticamerk dat niet in plastic verpakt is en geen microplastics bevat. Ondernemers spelen in op deze behoefte en melden zich actief bij ons. De verwachting is dan ook dat de komende maanden op nog veel meer plekken HappySoaps verkrijgbaar zijn.’

Koers: ‘De komende tijd gaan we zien hoe onze producten het bij Etos gaan doen. Weten de klanten onze producten te vinden? Wat is de favoriet? Afhankelijk daarvan is het natuurlijk altijd mogelijk om het assortiment aan te passen of uit te breiden. De ervaring leert ons dat als consumenten ‘om zijn’ op plasticvrij, ze ook de volgende stap zetten en andere producten van ons willen proberen.’

HappySoaps heeft nu meer dan 160 producten in het assortiment, binnen twintig productcategorieën. Denk hierbij aan 100% plasticvrije alternatieven voor Shampoo, Conditioner, Douchegel, Scheerschuim, Gezichtsreiniger, Body Lotion, Zonnebrand en zelfs Honden Shampoo. Daarnaast heeft HappySoaps dit jaar als allereerste binnen Europa ook nog 100% plasticvrije Tandpasta Tabs en Cleaning Tabs toegevoegd aan het assortiment.

Voor meer informatie: www.thehappysoaps.com


Deel dit bericht:


Careality