Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 september 2022

Kruidvat breidt ‘Skin Science’-assortiment uit met 45+ lijn

In navolging van de lancering van Skin Science 30+ en 55+ introduceert Kruidvat nu óók een lijn met huidverzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de rijpere huid vanaf 45 jaar. Dit schrijft Kruidvat in een persbericht aan Careality.

Kruidvat Skin Science 45+ biedt effectieve en onafhankelijk geteste gezichtsverzorgingsproducten die volledig zijn afgestemd op de behoeften van de huid in de leeftijd tussen 45 en 55 jaar. De nieuwe lijn bestaat uit een verstevigende en liftende dagcrème, nachtcrème, oogcrème en een serum. (…)

In de nieuwe lijn worden zeer effectieve, innovatieve en optimaal op elkaar afgestemde beauty actives gecombineerd:

Feminage werkt actief tegen de zichtbare tekenen van huidverslapping door hormonale veranderingen die gepaard gaan met afname van collageen en elastine.

Squalane is al aanwezig in onze natuurlijke talg en zeer compatibel met onze huid en werkt als de huideigen olie. Onze huid herkent deze stof direct en weet hoe deze te gebruiken. Het werkt huidversterkend, verbetert de huid lipide barrière en zorgt voor hydratatie.

Glycoin is bekend van de roos van Jericho. De plant produceert glycoïne als beschermend molecuul en reactiveringsbooster. Het zorgt voor onmiddellijke hydratatie, versterkt de natuurlijke celfuncties en verbetert de elasticiteit van de huid.

-Kruidvat Skin Science Revitalizing Firm Day Cream SPF 30 (€8,49)
-Kruidvat Skin Science Skin Recharging Night Cream (€8,49)
-Kruidvat Skin Science Firming Smooth Eye Cream (€8,49)
-Kruidvat Skin Science Redefinition Power Face Serum (€8,49)

De Kruidvat Skin Science 45+ producten en Kruidvat Skin Science Correcting Serum Brightening zijn vanaf nu beschikbaar in alle Kruidvat winkels. De introductie van Kruidvat Skin Science Beautfying Drops Tanning volgt medio december.


Deel dit bericht:


Careality