Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 november 2022

Den Haag verwelkomt DBB De Vlierboom

Drogisterij De Vlierboom werd in de jaren 60 geopend als Drogisterij De Salamander. De Salamander was een begrip in Den Haag en omgeving en had op het hoogtepunt van haar bestaan 40 vestigingen. Dit schrijft UniPharma in een persbericht aan Careality.

In 1997 werd deze winkel in de Bomenbuurt in Den Haag overgenomen door Its en Wilma van der Lely. Its en Wilma hebben de drogisterij ruim 36 jaar geëxploiteerd en nu geven zij het stokje door aan Johanna Castro Ordonez. Johanna is ook de eigenaresse van een andere voormalige De Salamander Drogisterij aan de Van Hoytemastraat en zij heropent De Vlierboom als DBB Drogist.

Met de keuze voor DBB Drogist kan het team van Drogisterij De Vlierboom de Bomen-, bloemen- en Vruchtenbuurt, met een verzorgingsgebied van 23.770 inwoners, nog beter adviseren en maakt dat men de toekomst zonnig inziet.


Deel dit bericht:


Careality