Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 november 2022

Careality Care Awards 2023, breng nu uw stem uit!

Vernieuwers, uitdagers en volhouders

Het Care Award Event staat voor 2023 gepland op 23 maart 2023. De uitreiking van de Care Awards is hét netwerk-event van het jaar voor leveranciers en retailers in de drogisterijbranche. Ook dit jaar zijn er weer waardevolle en opvallende innovaties op de markt gezet.

De jury van de Care Awards, waarin alle drogisterijformules zijn vertegenwoordigd, zet samen met Careality graag de beste innovaties, uitdagers en volhouders in de spotlights. Jury-voorzitter Niek Schipper: “De Care Awards gaan verder dan een uitreiking en een feestje. Het is een samenwerking van de gehele branche, die stilstaat bij onze bijzondere rol als drogist. Wij kunnen die rol alleen goed invullen als er een goede band is tussen retailer en leverancier. Dat bestaat bij gratie van innovaties.”

De Care Awards worden branchebreed gedragen. In de jury is van elke drogisterijformule een directielid of een verantwoordelijke voor de inkoop vertegenwoordigd. Zij bepalen samen met hun inkoopafdeling en de andere deskundige juryleden de winnaars van de Care Awards. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de producten met de hoogste omzet, maar ook naar onder meer de mate van innovatie, duurzaamheid, de ondersteuning van de expertise van de drogist en samenwerking met de branche. In 2023 wordt voor de tweede keer ook de Endurance Award uitgereikt aan een innovatie van voorgaand jaar die zich op de lange termijn heeft bewezen. Natuurlijk wordt ook de Oeuvre Award toegekend aan een bedrijf dat al jarenlang hecht samenwerkt met drogisten en de branche ondersteunt met innovaties en kennisoverdracht.

De vakjury van de Care Awards bestaat uit:

  • Niek Schipper, buying director A.S. Watson Health & Beauty Benelux (juryvoorzitter)
  • Lynne Bruning – van Gessel, commercieel directeur Etos
  • Christa van Herk, unitmanager NDS/DA
  • Anne-Marije Klijnstra, Holland Pharma
  • Joop Rutte, algemeen directeur info2action
  • Vakjurylid Groothandel Unipharma
  • Josine Hageman, Beste Zelfzorgadviseur 2022 (Kruidvat)

Jouw stem is belangrijk!
Via de link https://nl.research.net/r/CAREALITY22 kom je in de digitale stemmodule van het introductieoverzicht van 2022.  Uit al deze introducties worden op 23 maart 2023 de winnaars  van de Care Awards gekozen! Uit de favorieten van onze lezers ontstaat een selectie en de jury bepaalt uit die shortlist de winnaars. Je kan jouw stem eenvoudig uitbrengen via deze stemmodule.


Deel dit bericht:


Careality