Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 november 2022

Nieuw van Kneipp MEN: 2-in-1 Douche SPORT

Het sportseizoen is weer in volle gang. Voor de ideale cooling down tippen wij je graag op dit nieuwe product voor de actieve man: ‘Kneipp MEN 2-in-1 Douche SPORT’. Een shampoo & douche in 1 met een krachtig verkoelend en reactiverend effect voor sneller herstel na het sporten. De menthol en rozemarijn activeren mind en body waardoor het lichaam sneller herstelt en ontspant. Powerful Shower care, voor een moment van puur genieten. Dit meldt Kneipp in een persbericht aan Careality.

Direct verkoelend en ontspannend effect
De Kneipp MEN 2-in-1 Douche SPORT bevat menthol en rozemarijn. Menthol is fijn om mee te douchen na een training door de verkoelende werking. Rozemarijn heeft een hoog gehalte aan kamfer en biedt een ontspannend effect op de spieren. Een ideale combinatie dus voor een direct verkoelend en ontspannend effect. De 2-in-1 douche is daarnaast ook geschikt om te gebruiken voorafgaand aan een training of na een drukke dag met veel lichamelijke inspanning.

Natuurcompetentie
Kneipp biedt een kwalitatieve formule met zorg voor de huid dus geen microplastics, minerale oliën en conserveringsmiddelen, pH-huidideaal en met behoud van het natuurlijke huidmicrobioom. Het is een premium doucheproduct dat huid en haar in topconditie houdt. (…)


Deel dit bericht:


Careality