Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 december 2022

Glow by Nature, de nieuwe gezichtsverzorgingslijn van lavera

Anti-aging ingrediënten zoals Q10 zijn onmisbaar geworden in onze dagelijkse verzorgingsroutine. Vitamine C werkt als een zeer effectieve antioxidant en speelt een essentiële rol bij de aanmaak van collageen. Deze natuurlijke ingrediënten komen samen in de nieuwe Glow by Nature gezichtsverzorgingslijn van lavera. Een natuurlijke boost voor de vermoeide huid. Dit meldt Holland Pharma in een persbericht aan Careality.

Een natuurlijk stralende teint? Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. De nieuwe Glow by Nature gezichtsverzorging met natuurlijk co-enzym Q10 en natuurlijk vitamine C bestrijdt de tekenen van een vermoeide huid en fijne lijntjes en beschermt tegen oxidatieve schade en vrije radicalen.

Het Glow by Nature serum (adviesverkoopprijs 30 ml: euro 19,49) en de Glow by Nature dagcrème (adviesverkoopprijs 50 ml: euro 24,75) zijn een optimaal op elkaar afgestemd powerduo om de tekenen van een vermoeide huid op natuurlijke wijze te bestrijden en een natuurlijk mooie en gezonde gloed achter te laten.

Zoals altijd bevatten de gecertificeerde natuurlijke cosmetica van Lavera geen kunstmatige geur-, kleur- en conserveringsmiddelen (in overeenstemming met de EU-cosmeticaverordening) en minerale oliën. Daarbij zijn de producten vegan. Duurzame verpakking is wederom essentieel: de glazen pot van de Glow by Nature dagcrème en de glazen fles van het Glow by Nature serum zijn recyclebaar. Het karton dat voor de doosjes wordt gebruikt, is gemaakt van 100% gerecyclede vezels.


Deel dit bericht:


Careality