Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 januari 2023

Samenwerking UniPharma en Dutch Beauty Group

De directies van Dutch Beauty Group en UniPharma hebben op 9 januari jl. een samenwerkingsovereenkomst getekend. Met het bezegelen van de samenwerking leggen beide bedrijven de basis om op daarvoor geschikte locaties een DBB drogisterij te combineren met een MOOI Parfumerie. Dit melden de bedrijven in een gezamenlijk persbericht aan Careality.

De wederzijdse ambitie om zelfstandige ondernemers te ondersteunen met bewezen winkelformules en zo de ondernemer synergie te geven in zowel omzet, traffic als een hoger rendement per m2 is het uitgangspunt van de samenwerking.

Dorian Hofs (Directeur en Founder, links op de foto) zette namens Dutch Beauty Group zijn handtekening onder de overeenkomst:

“MOOI Parfumerie heeft met 41 winkels lokaal ondernemerschap, deskundigheid en luxe hoog in het vaandel staan. Wij bestaan als Nederlands grootste parfumerieketen voor de zelfstandigen inmiddels 15 jaar en wij vinden het tijd om onze ondernemers de mogelijkheid te bieden drogisterij- en gezondheidsproducten aan hun luxe assortiment toe te voegen. 2023 is het jaar dat MOOI Parfumerie zich verder ontwikkelt met een omnichannel strategie en lanceert in februari haar webshop. Onder de vlag van Dutch Beauty Group zien we samen met Unipharma extra kansen om verder te groeien en Nederland nog ‘Mooier’ te maken. Dutch Beauty Group en Unipharma zijn zelfstandige familiebedrijven waar de ondernemer zelf nog aan het roer staat, dit gaf ons de overtuiging dat dit de juiste stap is om MOOI Parfumerie nog sterker in de markt te zetten en zo nieuwe ondernemers te kunnen verwelkomen.”

Namens UniPharma zette eigenaar Jacco van Liere (rechts op de foto) zijn handtekening:

“DBB Drogist is sterk in onderscheidend vermogen en het vermarkten van gezondheidsproducten. Door de grote toestroom van nieuwe deelnemers kregen we steeds vaker de vraag om naast de winkel ondersteuning van het drogisterij-assortiment en de Gezondheidscategorie ook het luxe Beauty assortiment te ondersteunen. Met deze samenwerking tussen DBB Drogist en MOOI Parfumerie combineren we nu het beste van twee werelden en bieden we de ondernemers een betaalbare en complete ondersteuning op het gebied van health en beauty”.

DBB Drogist + MOOI Parfumerie geeft ondernemers de mogelijkheid om enerzijds op te schalen in omzet en anderzijds de kostenkant onder controle te krijgen.


Deel dit bericht:


Careality