Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 januari 2023

Supplement van het Jaar verkiezing 2023

Voor het zevende jaar op een rij kunnen geïnteresseerden weer deelnemen aan de Supplement van het Jaar verkiezing. Ze kunnen aangeven welke vitamine, mineraal, kruid of ander voedingssupplement hun favoriet is en waarom zij dit voedingssupplement gebruiken.

Op 16 februari 2023 wordt het Supplement van het Jaar 2023 bekendgemaakt. Met de Supplement van het Jaar verkiezing vraagt het Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid (IVG) aandacht voor het nut van voedingssupplementen en de gezondheidswinst die er te behalen is met extra vitamines, mineralen, kruiden en andere voedingsstoffen.

Stemt u ook? Ga naar: http://www.ivg-info.nl/supplement-van-het-jaar-2023


Deel dit bericht:


Careality