Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 februari 2023

Verzorgde handen en lippen tijdens de koude maanden, door Louis Widmer

Tijdens de koude maanden heeft je huid behoefte aan andere verzorging dan gedurende de rest van het jaar. Iedereen kent het vast wel: die droge, gevoelige huid in koude tijden en dan met name je handen en lippen. Louis Widmer helpt om deze periode door te komen met innovatieve en unieke verzorgingsproducten voor je handen en lippen, óók als je een gevoelige huid hebt. Zo schrijft Louis Widmer in een persbericht aan Careality.

STAY HYDRATED
‘Stay hydrated’ is een bekend begrip in de zomermaanden, maar vergeet niet dat dit in de wintermaanden van het jaar ook heel belangrijk is. Ga dus voor producten die écht hydrateren, diep voeden en goed beschermen, met ingrediënten zoals o.a.het biostimulatorencomplex (een aminozurencomplex), panthenol, ureum en plantaardige oliën.

Handcrème:
De rijke Handcrème (voor ’s nachts) heeft een verhoogde dosis ureum wat een hydraterende en regenererende werking werking heeft.

De toegevoegde natuurlijke arganolie beschermt, verzorgt en voedt de huid. In het bijzonder geschikt voor de droge, geïrriteerde huid en kloven.

Remederm Dry Skin Lippenbalsem:
De lippenbalsem verzorgt, hydrateert en herstelt droge, gesprongen en geïrriteerde lippen.

Door panthenol, karitéboter, bisabolol, vitamine A/E en zuiver plantaardige oliën heeft het een verzachtende werking. Deze balsem geeft de lippen een mooie subtiele glans en is gemakkelijk aan te brengen dankzij de schuine opening.

Handbalsem UV 10:
De Handbalsem heeft een SPF 10 en is perfect voor overdag, De balsem  beschermt tegen huidveroudering en voorkomt ontsierende ouderdomsvlekjes. Dringt bovendien door de fijne en niet-vette textuur bijzonder snel in de huid en is waterafstotend.

Verzorgingsstick UV 10 en Lippenverzorging stick UV 10:
De praktische stick met SPF 10 verzorgt, hydrateert en beschermt de lippen tegen UV stralen. Ideaal als basis onder je lippenstift. Werkt tevens preventief bij het voorkomen van een koortslip.

Advies consumenten-verkoopprijzen:
Louis Widmer Handcrème                                              €   8,90/50 ml
Louis Widmer Handbalsem UV 10                                €   8,90/50 ml
Louis Widmer Remederm Dry Skin Lippenbalsem     €  8,90/15 ml
Louis Widmer Lippenverzorgingsstick UV 10              €   8,50/4,5 g stick

 


Deel dit bericht:


Careality