Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 maart 2023

Nivea Sun introduceert: Protect & Hydrate Ultra en Protect & Hydrate Ultra Kids

Of het nu koud, bewolkt of een stralende dag is, een goede bescherming van onze huid is het allerbelangrijkste tegen huidbeschadiging en -veroudering. NIVEA SUN introduceert dit jaar twee nieuwe must-have producten, naast de vertrouwde summer essentials waar we niet zonder kunnen.

Nieuw: NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra
Sun lovers én actievelingen die graag zwemmen of sporten in de zomer, opgelet! NIVEA introduceert: NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra, dit product is drie keer langer waterbestendigd dan gewone waterbestendige zonnecrème en plakt niet. Daarnaast biedt het uiteraard alle voordelen van de NIVEA SUN Protect & Hydrate lijn: het beschermt gezonde huid van binnen en van buiten, biedt onmiddellijke bescherming tegen UVA/UVB-straling en hydrateert intensief 48 uur. Sweat, sand & summerproof!


Nieuw: NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra Kids
Ook aan de jonge actievelingen is gedacht met de NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra Kids. Deze milieuvriendelijke en zachte formule is geschikt voor kids van 8 jaar en ouder en biedt de ultieme bescherming tijdens het spelen in de zon en in het water. Handig voor als je kids langer zelfstandig spelen in of rond het water. Maar ook voor tijdens het sporten is de nieuwe Ultra Kids lijn een uitkomst. Kortom: makkelijk smeerbaar, zeer waterbestendig = minder gedoe en meer speeltijd!

NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra (Kids) SPF50+150ml, €24.99.
(De retailer bepaalt de prijzen, Beiersdorf geeft slechts advies.)

De producten van Protect & Hydrate zijn verkrijgbaar in SPF30 en SPF50+, in zowel een handige spray als lotion en zijn beschikbaar in verschillende formaten (30, 50, 100, 150, 200 en 250ml). De formules bieden veel voordelen. Ze geven onmiddellijke UVA/UVB-bescherming, hydrateren de huid, beschermen tegen uitdroging, zijn goedgekeurd door kinderartsen en extra waterbestendig. De nieuwe formules bevatten Vitamine E, zijn vrij van UV-filters zoals Octinoxate, Oxybenzone en Octocrylene en voor minstens 68% biologisch afbreekbaar2.

Voor een volledig overzicht van de producten van NIVEA SUN: klik
hier.


Deel dit bericht:


Careality